Siyaset Akademisi Sınavı Yapıldı

Siyaset Akademisi Sınavı Yapıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın hayata geçirdiği ?Siyaset Akademisi?nin 18?nci eğitim dönemi sınavı Düzce?de yapıldı.

 

AK Parti Düzce Siyaset Akademisi 18?inci dönem derslerinin sona ermesinin ardından Siyaset Akademisinin sınavı yapıldı.

 

Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi sınavına 224 kişi katıldı. 8 hafta boyunca Türkiye?nin konusunda uzman kişilerinden ve bulundukları kurumlarda başarılı işler yapan kişilerin tecrübe paylaşımlarının yapıldığı Siyaset Akademisinin sınavında Türkiye ve Dünya gündemi, tarih, siyaset ve toplumsal ve etik kurallarla ilgili sorular soruldu.

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başta olmak üzere ana kademe başkanları, ilçe başkanları ve farklı siyasi görüşten kursiyerler 60 soruluk sınavda ter döktü.

AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi sınavında 50 puanı geçen kursiyerlere Siyaset Akademisi Sertifikası verilecek. Öte yandan siyaset akademisine katılmış olanların daha sonraki süreçte AK Parti teşkilatlarında yer alması farklılık yaratacağı belirtildi. Sınav sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.