5 ALTIN KEMER KAZANDILAR

5 ALTIN KEMER KAZANDILAR

Geçtiğimiz hafta yapılan Muaythai gecesinde başka ülkelerden elen yarışmacıları yenen Goldfit81 Düzcespor kulübü sporcuları 5 altın madalya ile hem kulüplerine hem Düzce?ye gurur yaşattılar.

 

 

Düzce Üniversitesi?nin her yıl düzenlemiş olduğu Bilim Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında MUAYTHAİ gecesi yapıldı. 

Avrupa?nın en prestijli müsabakalarının yapıldığı MUAYTHAİ Uluslar arası altın kemer profesyonel MUAYTHAİ gecesine 6 Ülkeden yaklaşık 36  sporcu katıldı.

Düzceli 6 muaythai sporcunun ringe çıktığı müsabakalarda Goldfit81Düzcespor Kulübünün 4 sporcusu,  kıyasıya geçen mücadelelerin sonucunda rakiplerini yenerek Altın Kemer?e ulaştılar.

Türk sporcuların düellosunda Goldfit81 Düzcespor kulübü 5 altın kemer kazandı.

3 yıldır Muaythai sporunu yapan Enes Su, zorlu rakiplerini yenerek altın kemere ulaşırken, bu sporu yapacak olanlara öncelikle disiplin tavsiyesinde bulundu.

İranlı rakibini nakavt ederek altın kemer kazanan Goldfit81 Spor Kulübü Muahythai Milli Takım Antrenörü Muhammet Bişgin ise, sağlıklı ve güçlü nesiller yetiştirilmesine spor alanında katkı sunmak amacıyla bu şenliği düzenlediklerini söyleyerek, gençlerin bireysel sporlara yönlenmesini istedi.

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.