MUNCURLU?DA YILLARDIR AYNI SORUN

MUNCURLU?DA YILLARDIR AYNI SORUN

Muncurlu?da yıllardır çeşmelerden çamurlu su akıyor. ? Bu suyla mı oruç açacağız? diyerek isyan eden vatandaşlar yetkililere seslendiler, ? gelsinler kendileri içsinler??

 

 

Muncurlu Besni mahallesi mücavir alan ancak çeşmelerinden çamurlu su akan vatandaşlar bırakın içmeyi, ne banyo yapabiliyorlar, ne çamaşır yıkayabiliyorlar ne de yemek yaparken bu suyu kullanabiliyorlar.

Yıllardır içme suyu yerine çeşmelerinde çamur gören vatandaşlar bir çok kez yetkililere iletmelerine rağmen çözüm bulunamamasına tepkililer. Sürekli su satın alarak günlük hayati ihtiyaçlarını gidermek zorunda kalan vatandaşlar artık isyan ediyorlar.

Ramazan ayına girerken, ?Bu suyla mı oruç açacağı,z bu suyla mı banyo yapacağız? diyerek tepki gösteren vatandaşlar, yetkililere seslenerek, ? gelsinler görsünler, bu suyu kendileri kullansınlar? şeklinde konuşarak da tepkilerini dile getirdiler.

Geçtiğimiz yıl mahalledeki alt yapı sıkıntısı duyurmak amacıyla ayaklanan Muncurlu kadınları, asfalt ve kanalizasyon sorunlarının yanı sıra su sorununu da dile getirmişler, çamur şeklinde akan suyu kullanamadıklarını söyleyerek yetkilileri göreve çağırmışlardı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.