RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ

RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ

11 ayın sultanı ramazan ayı bu gece başlıyor. Ramazanın vazgeçilmezi pideler ilk gün raflardaki yerini alacak. Gramajı  geçen yıla göre 50 gr. düşen pideler 3 liradan satılacak.  Ramazan?ın hareketlilik getirdiği aktarlarda ise oruncu hurma ile açmak isteyen vatandaşlar için her cebe ürün mevcut.

 

 

Bu gece başlayacak olan Ramazan ayı için fırıncılar hazırlıklarını tamamladı. Ramazan?ın ilk günü çıkacak olan 400 gr. pide 3 liradan satılacak.

Piyasanın durgun olduğunu ancak Ramazan ayı ile birlikte bir hareket olabileceğini söyleyen fırıncılar, pide fiyatlarının halkın bütçesini zorlamayacağı görüşündeler.

Ramazan sofralarının bir diğer olmazsa olmazı hurma. Oruçlarını hurma ile açmak isteyenler Ramazan öncesi aktarlardan alışverişlerini yaptı. Bir çok çeşidi bulunan hurmalar geçen yıla oranla zamlanırken en ucuz olanı Bağdat Hurması 10 liradan satılıyor.

Hileli ürünlere dikkat çeken aktarlar özellikle eski ürünle yeni ürünlerin karıştırılmasına karşı vatandaşın dikkatli olmasını istediler ve kaliteli ürünün nasıl anlaşılacağını anlattılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.