AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ARSLAN'NIN KÖY GEZİLERİ SÜRÜYOR

 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ARSLAN'NIN KÖY GEZİLERİ SÜRÜYOR

 AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Ezer, İl Başkan Yardımcısı Dursun Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Akçakoca'da köy gezileri sırasında Fakıllı Köyü Mağarasını gezerek incelemelerde bulunmalarının ardından Beyören Köyünde iftar davetine katıldılar.

Fakıllı Köyünü ziyaret eden heyet ilk olarak Fakıllı Mağarasını gezerek birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler. Heyet Astım hastalığına iyi geldiği iddia edilen Fakıllı Mağarasında ki gezinin ardından Vatandaşlar bir araya geldiler.
Vatandaşlar köylerinde öncellikle su sorunu yaşadıklarını dile getirerek, ''Fakıllı Mağarasının köylerinde olmaları büyük bir şans, turistler köye geliyorlar ve bütçemize katkı sağlıyorlar. Mağaraya girişi ücreti 2 TL alıyoruz ve kazanılan parayla köye yatırım yapıyoruz'' dediler.
Milletvekili Fevai Arslan, Fakıllı Mağarasının daha fazla tanıtılmaya ihtiyaç olduğunu belirterek, Mağara giriş ücretinin biraz daha artırarak para kazanmalarını tavsiyesinde bulundu.
Beyören Köyünde Güreş Ağası İlhan Ünal'ın iftar davetine katılan heyet, Ramazan Bayramının ikinci günü yapılacak olan geleneksel Karakucak güreşlerine davet edildi.
İlhan Ünal, özellikle güreşçilerin giydiği kısbete ihtiyaç olduğunu belirterek yardım talep etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dursun Çakır ve diğer yönetim kurulu üyelerinden kısbet sözü alan İlhan Ünal, tüm Düzce ve Akçakoca halkını Karakucak güreşlerine davet ettiklerini belirtti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.