MÜTEAHHİT KAÇTI MI?

MÜTEAHHİT KAÇTI MI?

Akçakoca belediyesinin en prestijli projesi olan 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Düzce Melen Su Park?ın izinden mi gidiyor. Melen Su Park gibi bir çok kez açılacağı sözü verilen parkta çalışmaların durması Akçakocalıların, ? Müteahhit kaçtı mı? şeklinde yorumlarda bulunmasına yol açtı.

Değirmenağzı bölgesinde ikamet eden  vatandaşların 15 Temmuz Şehitler Parkı ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşım çok konuşulmaya başlandı.

Bölgede yaşayan vatandaşların sosyal medya üzerinden paylaştıkları park fotoğraflarında hiçbir çalışma yapılmadığı gözlenirken,  belediye tarafından yapılan önceki açıklamalarda  parkın bu sezon vatandaşların hizmetine sunulacağı söylenmişti.

Haftalardır  parkta hiçbir çalışma olmadığını söyleyen semt sakinleri,  ? Ne oldi, Mütayit mi kaçti uşağum? ? şeklinde paylaşımlarda bulundular.

Akçakoca Belediyesinin en prestijli projelerinden biri olan 15 Temmuz Şehitleri Parkını yapan müteahhittin iflas ettiği ve parkı gününde teslim edemediği için cezalı duruma düştüğü iddia edildi.

Parkın teslim süresini aşan ve cezalı durma düşen müteahhidin sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etmeyi düşünen belediye yönetiminin, sözleşmeyi hukukçulara incelettiği ve önümüzdeki haftalarda parkla ilgili yeni bir yol haritası belirleyeceği öne sürüldü.

Parkın hala tamamlanamamış olması ve söz verildiği sürede açılmaması akıllar melen Su Park?ı getirdi. Parkların aynı akıbeti yaşamaları, ? Akçakoca belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de Düzce Belediyesi?nin izinden mi gidiyor? dedirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.