MUNCURLU?DA EŞİNE AZ RASTLANIR OLAY

MUNCURLU?DA EŞİNE AZ RASTLANIR OLAY

Muncurlu köyü Besni mahallesinde yaşayan Nuriye Yılmaz, bugün dünyada eşine az rastlanır bir olayla karşılaştı. Yaşlı kadın bahçesinde beslediği sokak kedisinin köpeğe benzer bir yavru doğurduğunu iddia etti.

 

 

Muncurlu?da vatandaşlar bu sabah karşılaştıkları  olayla adeta şok yaşadılar. Haber merkezimizi arayan vatandaşlar, dünyada eşine az rastlanır bir olayla, bir sokak kedisinin köpek doğurduğunu iddia ettiler.

İlginç olay Nuriye Yılmaz?ın başına geldi. Bahçesinde beslediği sokak kedisinin bu sabah saatlerinde bahçede doğurduğunu söyleyen Yılmaz, ölü doğan yavrunun kediye benzemediğini dile getirirken, şaşkınlıktan ne yapacaklarını şaşırdıklarını veterineri aradıklarını ancak kimsenin gelmediğini belirtti. Uzmanı olmadığımız için ne biz ne de mahalleli yavrunun kedi mi köpek mi olduğunu anlayamadık ama şaşkın ve üzgün bir şekilde ölü yavruyu izleyen yaşlı kadın olanları şöyle anlattı.

 ? Karnında ölmüş baktık ki hiç kediye benzemiyor köpeğe benziyor. Kedi de gitmiş, bulamadık, biz çok kedi besledik böyle doğum yapmadı hiç biri. Veteriner çağırdık, inanmadılar gelmediler. 10 günden beri çok zor durumdaydı hayvan. O kadar büyük karnı vardı ki.?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.