ÖZLÜ: SANDIKTA KARŞILIĞINI BULMAYACAKTIR

ÖZLÜ: SANDIKTA KARŞILIĞINI BULMAYACAKTIR

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ulusal bir kanalda katıldığı programda, ?Cumhurbaşkanına oy verin ama AK Parti'ye oy vermeyin" söyleminin sandıkta karşılık bulmayacağını savundu, ?Bizim yaptırdığımız anketlerde milletimiz diyor ki; benim partim kimi aday gösterirse ben partime oy veririm.? Şeklinde konuştu.

 

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ulusal bir kanalda katıldığı programda, dünya ve Türkiye gündemine ilişkin soruları cevapladı. Bakan Özlü, "24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanına oy verin ama AK Parti'ye oy vermeyin" söylemlerinin ortaya atılmasını, Ak Parti?yi içinden çökertmek amacıyla yapılan söylemler olarak nitelendirdi.

Özlü, "Böyle bir söylem var. AK Parti demek Recep Tayyip Erdoğan demektir, Recep Tayyip Erdoğan demek AK Parti demektir. Bu ikisini birbirinden ayıramayız. Ne AK Parti'siz Cumhurbaşkanımızı düşünebiliriz, ne de AK Parti'yi Recep Tayyip Erdoğan'sız düşünebiliriz. Bu o kadar iç içe bir durum ki. Bu söylemin sandıkta bir karşılık bulmayacağı kanaatindeyim. Bizim yaptırdığımız anketlerde milletimiz diyor ki; ?benim partim kimi aday gösterirse ben partime oy veririm.' Büyük bir çoğunluk partiye oy verdiğini ifade ediyor. AK parti'de 2002'den beri oluşan bir siyasal kültür var. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan'ın lideri olduğu bir partidir, AK Parti'lilerin tek lideri vardır o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Seçimden umudunu kesmiş olan, seçimlerde bir ikbal, başarı görmeyen partilerin söylemleri, AK Parti'yi içerden çökertebilir miyiz acaba diye düşünüyorlar ama AK Parti sapasağlam ve liderinin peşinden giden bir partidir AK Parti. Bunun sandıkta karşılığı olacağını düşünmüyorum." İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.