20 KADIN VEKİLDEN BİRİ

20 KADIN VEKİLDEN BİRİ

Ak Parti?nin  24 haziran seçimleri için aday gösterilen mevcut 167, mevcut 34 kadın vekilden yeniden aday gösterilen 20 kadın vekilden biri olan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ikinci kez aday gösterilerek başarısını genel merkeze tescilletti.  

2015 seçimlerinde sürpriz bir isim olarak Düzce Milletvekilliği aday listesine giren Ayşe Keşir, her ne kadar o tarihlerde ?ithal vekil? eleştirisi ile gündeme gelse de, 7 haziranda seçilerek ilk kadın milletvekili olarak Düzce siyaset tarihine geçti. Hemen ardından 1 kasım erken genel seçimlerinde de aday gösterilen Keşir, seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetler, hal ve hareketleri ile tüm kesimlerin takdirini topladı.

Ankara?da Düzce için kapıları aşındıran, Düzce?ye geldiğinde ise zengin fakir, kadın erkek ayrımı yapmadan, kah esnaf kah hasta ziyaretleri ile, bazen kahve toplantılarında bazen yatırımları inceleme ziyaretleri ile sık sık Düzce?de bulunarak  her kesimle iç içe olmaya özen gösteren Keşir, beklenenden daha aktif bir profil sergileyerek başarılı bir üç yıl geçirdi.

Keşir, bu başarısını perçinledi, 24 haziran seçimleri için de yeniden aday gösterilerek bu listede yer almayı en çok hak eden isim oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.