ŞAMANDAR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ŞAMANDAR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevindeyken Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Ayhan Şamandar'ı ziyaret etti. Daha önce bir çok projede TSO ile birlikte çalışan Şamandar, Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda uygulamalı eğitim-işbaşı eğitim programlarının gündeme aldıklarını söyledi.

Ziyarete Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan, Metin Coşkun, Yalçın Top, Meclis Üyeleri Hasan Arslan, Hayati Eğilmez ve Ömer Demirtaş katıldılar.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, birçok projede beraber çalıştıkları Prof. Dr. Ayhan Şamandar'a yeni görevinde başarılar diledi. Bundan sonraki süreçte de yeni projeler geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Şahin, Üniversite-Sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda daha önce başka illerin başarıyla test ettikleri uygulamalı eğitim-işbaşı eğitim programlarının gündeme aldıklarını, öğrencilerin yarım dönemlerini işyerlerinde gerçek çalışma ortamlarında geçireceklerini söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.