ADAY GÖSTERİLMEDİ AMA?

ADAY GÖSTERİLMEDİ AMA?

AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylık sürecine destek için bağış kampanyası başlattı. Düzce?de de ilk bağış Ak Parti Düzce Milletvekili aday adayı Ali Dilber?den geldi. Dilber aday gösterilmedi ama, ? Reis?çi olduğunu ispatlamak için adeta şov yaptı ve 14 Bin TL bağışta bulundu.

 

 

AK Parti'de 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için hazırlıklar devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış ve yardım çalışması başlatıldı.

AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından "Cumhurbaşkanımızın Seçim Kampanyasına Destek" başlığıyla yapılan paylaşımda, bağış ve yardımların hangi şartlar altında ve nerelere yapılabileceği hakkında bilgi verildi.

"#SendeDestekOl" etiketi kapsamında, bağış ve yardımların yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınca yapılabileceği belirtilirken, bağış miktarının 13 bin 916 lira ile sınırlandırıldığı bildirildi.

Düzce Ak Parti aday adayı olan Avukat Ali Dilber de kampanya için bağışta bulunarak, adeta şov yaptı.   Dilber, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın seçim bağış hesabına istenen maksimum rakamda bağış yaparak 13 bin 916 lira yatırdı

Diğer yandan AK Parti Genel Merkezi'nin çağrısı ile birlikte harekete geçen Avukat Ali Dilber'in dışında aday adayı olan 50 isimden hangilerinin bağış yaptığı da merak edilmeye başlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.