TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

AK Parti bugün 600 milletvekilini tanıtım toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda seçim beyannamesini de açıkladı.

 

 

24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri öncesi AK Parti, Seçim Beyannamesi ve Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti'nin seçim beyannamesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Ankara Spor Salonu'ndaki törende milletvekili adayları da tanıtıldı.

Toplantıya Düzce Milletvekili adayları Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Numan Çabuk, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Başkanı Hikmet Keskin ile kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtımından önce seçim beyannamesini açıkladı.

Erdoğan "Vakit Türkiye Vakti' diyerek yola çıkıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedefliyoruz'' dedi.

Erdoğan, polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve diğer idarecilerin emeklilik ek göstergelerini de 3600'e çıkaracaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan?ın konuşmasının ardından sırasıyla milletvekili adayları sahneye çağrıldı. Düzce Milletvekili adayları Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Numan Çabuk?un isimleri anons edildi, İl Başkanı Hikmet Keskin ile sahneye çıkan milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan?ın yanında fotoğraf çektirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.