60 ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME BAŞLAYACAK

60 ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME BAŞLAYACAK

Kalıcı Konutlar Bahçelievler mahallesinde inşaatı devam eden spor lisesinin önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılından itibaren hizmete girmesi planlanıyor.  2 şube ve 60 öğrenci ile öğretime başlayacak olan Düzce Spor Lisesi?nin inşaatının 15 Ekim 2018 tarihinde biteceği bildirildi.

 

 

Spora yetenekli öğrencilerin tespiti ve sporda daha iyi yerlere yükselme, Milli Sporcu yetiştirme konusunda bir çok ilde örneği olan Spor Lisesi Düzce'de de eğitime başlayacak. Geçen yıl inşaatına başlanan spor lisesi yetenek sınavına göre öğrenci alacak.

 Spor Liseleri?nin amacı öğrencilerin, Beden eğitimi ve spor alanında temel bilgi ve becerileri kazanmaları için ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim-öğretim görmelerini ve başarılı sporcular olarak yetiştirilmelerini sağlamak.

Düzce Kalıcı Konutlar mevkiinde Bahçelievler Mahallesine açılacak olan okulun inşaatının 15 eylül 2018 tarihinde tamamlanacağı bildirildi.  Okul binasında 12 dersliğin yanında ayrıca kondisyon salonu, aynalı jimnastik salonu, aletli spor salonu, aynı anda birden fazla grubun çalışma yapabileceği kapalı spor salonu ile açık spor alanları bulunacak. Spor Lisesi önümüzdeki yıl eğitim öğretime, 60 öğrenci ve 2 şube ile başlayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.