ÖDÜLÜ BAKAN FAKIBABA?DAN ALDILAR

ÖDÜLÜ BAKAN FAKIBABA?DAN ALDILAR

Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü , Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında belge almaya hak kazandı.

Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında belge almaya hak kazanan 31  il müdürlüğüne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı?nda düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi. Törende Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu, kalite belgesini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba?nın elinden aldı.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Bakan Fakıbaba ?Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile yapılan çalışmalar neticesinde belge almaya hak kazanan 31 il müdürlüğümüz ile bunlara bağlı ilçe müdürlüklerimiz ve Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğümüzün çalışanlarını yürekten kutluyorum. Gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında nitelikli hizmet sunan, bölgesinde lider ve dünyada söz sahibi bir Bakanlık hedefiyle başlattığımız Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları çok şükür meyvesini vermeye başlıyor.? dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Düzce İl Müdürü Harun Kabaoğlu; ?Almış olduğumuz Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile ilgili Sayın Bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'dan Başarı Plaketimizi aldık. Hizmet kalitesinin arttırılması, kalite anlayışının yerleştirilmesi ve uluslararası kalite standartlarına uygun olarak belgelendirilmesi çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca bu çalışmada emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.