ÇAKIR ESNAFI ZİYARET ETTİ

ÇAKIR ESNAFI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Milletvekili Adayı Fahri Çakır bugün ilk kez sahaya çıktı. İlk günde acı gerçekle karşılaştı. Bir esnafın, vatandaşın Ak Parti?ye Erdoğan için oy verdiğini söylemesine  ve ? milletvekilleri görevini yapmıyor? sözüne, Çakır, ? doğru söylüyorsun? diyerek cevap verdi.

 

 

Ak Parti Düzce 1. sıra Milletvekili adayı Fahri Çakır bugün belediye Başkanı Dursun Ay ile birlikte saha çalışmalarına başladı. Bulvar caddesindeki esnafı ziyaret eden Çakır, kendisini tanıttı, vatandaştan destek istedi.

Bazı işyerlerinde Ak Parti?ye destek sözü alan Çakır, girdiği bir işyerinde bir esnafın, bir çok Ak Partili'nin dillendiremediği gerçekle karşılaştı. Esnafın,  ?İnsanlar Erdoğan?a oy veriyor, milletvekilleri görevini yapmıyor?  sözüne, ? doğru söylüyorsun? şeklinde cevap verdi. Bazı vatandaşlar karşılarında milletvekili adayını görünce derdini anlatma fırsatı buldu.

Esnaf Çakır?a, ? insanların içine girdiğiniz de sorunları dinleseniz , gerçekten bunu istiyoruz? dedi, Çakır ise, ? Doğru söylüyorsun, yapacağız inşallah? ifadelerini kullandı.Çakır, ? girdiği işyerlerinde, ? 24 Haziranda dolu dolu desteklerinizi bekliyoruz? şu ülkeyi şaha kaldıralım? diyerek oy istedi.

Ziyaretlerin bir bölümüne Belediye Başkanı Dursun Ay da katıldı. Çakır ve Ay, bulvar caddesi boyunca tüm esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı, güçlü bir meclis ve Ak Parti için destek istediler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.