DOLAR VE ALTIN TEDİRGİN EDİYOR

DOLAR VE ALTIN TEDİRGİN EDİYOR

Dolar ve altın piyasasındaki çalkantı,  esnafının korkulu rüyası oldu, aynı zamanda vatandaşı da tedirgin etti. Kuyumcular ve döviz bürolarında sessizlik hakimken vatandaş ise , ? ne olacak bu memleketin hali? diyerek sitem etti.

Son günlerde Türkiye?nin gündeminde seçim kadar Dolar ve altın fiyatları da var. Fiyatlardaki çalkantı esnafları ve vatandaşları tedirgin ederken, piyasa allak bullak olmuş durumda. Belirsizlik olduğu için ne alan var ne de satan.

Normal şartlarda müşteri yoğunluğundan dolayı yetişemediklerini ancak bugünlerde sinek avladıklarını söyleyen kuyumcular ve döviz büroları açıklama yapmaktan kaçınarak suskun kalmayı tercih ediyorlar.

Kuyumcular ve döviz büroları vatandaşı yanlış yönlendirmemek ve piyasanın bu durumunda yanlış bir söylemde bulunmamak için er hangi bir açıklama yapmadı ancak, sokakta haber ekibimizi durduran Vedat Açıkel adlı vatandaş, ? konuşmak istiyorum? dedi, ?ne olacak bu memleketin hali? diye sordu.

Açıkel, ? Dolar aldı başını gidiyor, ne olacak bu memleketin hali. İnsanlar  kredilere yöneldi, kredi faizleri bir nebze düştü ama insanların alım gücü de iyice düştü. Ramazan?da alım gücünün düşmesi zor oluyor. İftarlar yapılıyor ama bunlar siyasi amaçlı iftarlar.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.