AK PARTİ İFTARINA BAKAN ÖZLÜ?DE KATILDI

AK PARTİ İFTARINA BAKAN ÖZLÜ?DE KATILDI

AK Parti Düzce Teşkilatı verdiği iftarla Düzcelilerle bir araya geldi. Ancak sabah saatlerinden itibaren AK Parti araçlarının anonsla  iftara davet ettiği vatandaşlar, yemeklerin yetmemesi ve iftar saatinde halen yemek dağıtımı yapılması nedeniyle oruçlarını açamadan geri dönmek zorunda kaldı.

 

 

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından Anıtpark meydanında iftar programı düzenlendi. İftara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Milletvekili adayları Fahri Çakır, Numan Çabuk ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi alana gelen Bakan Faruk özlü masaları teker teker gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte de orucunu açarak iftar yaptı.

 

DÜZCELİLER AÇ KALDI

Sabah saatlerinden itibaren Düzce sokaklarında AK Parti arabalarının iftar programı ile ilgili olarak vatandaşları davet etmesinin ardından iftar saati geldiğinde birçok masa iftarını alamadı. Bunun yanı sıra akşam ezanı okunurken de yemek dağıtımının devam etmesi birçok vatandaşı isyan ettirdi. Ezan okunmasına rağmen orucunu açamayan Düzceliler ise masada bulunan su ve ekmeklerle orucunu açarken, bazı vatandaşlar masalardan kalkarak oruçlarını açmak üzere evlerine gittiler.

 

İftarın ardından Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımla, iftarda yaşanan aksaklıktan dolayı Düzcelilerden özür diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.