SARAY TALEBE YURDU MEZUNLARI İFTARDA HASRET GİDERDİ

SARAY TALEBE YURDU MEZUNLARI İFTARDA HASRET GİDERDİ

 Çok sayıda mezun öğrencinin katıldığı iftar programında, Türkiye'nin 81 vilayetinden hatta yurt dışından gelen öğrenciler kendi dönem arkadaşlarıyla hasret giderdiler.

İftar yemeğinde mezunlara hitap eden yurt idarecileri "Geleneksel olarak her sene ağustosun ilk haftası yaptığımız ve bu sene sekizincisini düzenlediğimiz mezunlar günümüz bu sene de Ramazan ayına denk geldi ve iftardan sahura sevgi seli etkinlikleri şeklinde kutlamayı planladık. Türkiye genelinde hayata atılmış, eğitimini tamamlamış veya üniversiteye devam etmekte olan bu gençlerimizle iftihar ediyoruz, sizler ülkemizin aydınlık geleceğisiniz, sizler kelimenin tam anlamıyla altın nesilsiniz" dediler.
İftarda başlayıp sahura kadar devam eden mezunlar gecesinde yurt hatıralarının dile getirildiği bölümde renkli ve duygusal anlar yaşandı.
İstanbul'da faaliyet gösteren tekstilci Düzceli işadamı İbrahim Keten tarafından verilen yemeğin ve ortamın son derece güzel olduğunu ifade eden mezunlar, bir sonraki mezunlar gününü dört gözle beklediklerini ifade ettiler.
Saray Talebe Yurdu Geleneksel Mezunlar Programı, yeni açılan Saray Anaokulu'nun gezilmesi, çekilen hatıra fotoğrafları ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.