DÜZCE BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR

 DÜZCE BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR

  İki mahallenin ortak noktası eski Akçakoca caddesinde kurulan masalarda açılan iftara büyük katılım gözlendi. 

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlik için iftardan saatler önce iki mahallenin ortak caddesi olan eski Akçakoca caddesine masalar yerleştirildi. Zahid Ül Kevser grubu tarafından tasavvuf müziğinin ardından Kur'an'ı Kerim okundu. Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile iftarın açılacağı alana gelerek masalardaki mahalle sakinleri ile tek tek tokalaştı. Bayram çifti birlikte masaları dolaşarak mahalle sakinlerinin hatırlarını sordular. Bayram çiftine mahalle muhtarları Kültür mahallesi muhtarı Yavuz Öztürk ile Şerefiye mahallesi muhtarı Aziz Şahin eşlik etti. Daha sonra iftara Düzce eski Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay da katıldı.
İftar öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram "Güzel bir Ramazan ayı geçiriyoruz. İnşallah güzel bir Bayram da geçiririz. Sizlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazanın birlik ve dayanışma hikmetini hep birlikte yaşıyoruz" dedi.
Bayram çifti birlikte bir ailenin masasında iftar açtılar. İftarın ardından da çocuklar için eğlence düzenlendi. Jonglör Tayfun Obüs gösterileri ile çocukların beğenisini kazandı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.