İGM ÜYESİ İBRAHİM BİLGİN, TERÖR OLAYLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

İGM ÜYESİ İBRAHİM BİLGİN, TERÖR OLAYLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

 Düzce İGM Ağustos ayı toplantıları sona erdi. Toplantı sonunda gündem dışı söz alan Meclis Üyesi İbrahim Bilgin Ak Parti gurubu adına konuşma yaptı. Bilgin, terörü lanetleyerek, "Öncelikle son günlerde pervasızca saldırılarını sürdüren, PKK terör örgütüne karşı kahramanca, büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele eden TSK'ya minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz. Bu mücadele sırasında Şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı evlatlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Özellikle mübarek Ramazan ayında birliğimize, bütünlüğümüze, kardeşliğimize ve inançlarımıza karşı saldırıda bulunanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bölücü ve yıkıcı örgütlerin kökü kazınıncaya kadar da bu mücadelenin sürdürüleceğinden hiç kimsenin zerre kadar kuşkusu olmasın" dedi.

Bilgin İGM çalışmaları ile ilgili olarak ta "Bu gün Ağustos ayı toplantılarını tamamlıyoruz. Bu günden sonra komisyonlarımız çalışmaya başlayacak, meclisimizin havale ettiği konuları inceleyip araştırarak raporlarını hazırlayacaklar. Yine bu esnada idaremiz çalışmalarını sürdürecek, ilimizin ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde gidermeye çalışacaklar. Encümen üyelerimiz her hafta toplantılarını yaparak kendilerine havale edilen konularda kararlar alarak uygulayacaklardır" diye konuştu.
Bilgin sonra olarak, "Bildiğiniz gibi İl Özel idaresinin başı, tüzel kişiliğin temsilcisi vali'dir. İlimizde 11.05.2010 tarihinde göreve başlayan valimiz sayın Vasıf Şahin Malatya valisi olarak atanmıştır. Kendisi ile yaptığımız çalışmalar ile çok güzel hizmetler ürettik. Özellikle D-100'ün sağı ve solunda yaptığımız planlama çalışmaları ülkemizde örnek bir çalışmadır. Akçakoca kaymakamlığı, Düzce vali yardımcılığı ve Düzce valisi olarak uzunca bir süre beraber çalışma fırsatı bulduğumuz sayın valimize, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Artık biz kendisini bir Düzceli olarak görüyoruz, bağını ve bağlantısını kesmeyeceğini düşünüyoruz. Düzce'nin fahri turizm elçisi olarak katkılarını sürdürmesini diliyoruz. Bundan sonraki görevlerinde, ailesi ile beraber sağlık ve huzur içinde başarılı çalışmalar diliyoruz. İlimize ataması yapılan yeni valimiz sayın Adnan Yılmaz'a da hayırlı olsun dileklerimizle, başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.