KIZILAY?DAN BAYRAM STANDI

KIZILAY?DAN BAYRAM STANDI

Türk Kızılayı Düzce Şubesi, 'Ramazanı Bu Hilalin Altında Paylaşalım' sloganıyla açtığı stantta bağış severlerin katkı ve desteğini bekliyor.

 

 

Daha önce Kurban bayramlarında yardım için stant açtıklarını söyleyen Türk Kızılay?ı Düzce Şube Başkanı Kemal Demir, bu yıl fazla talep olmasından dolayı Ramazan ayında da bu standı açtıklarını bildirdi.

Demir, ? Vatandaşlar yardımlarını Kızılay üzerinden yapmak istediklerini söyleyince kolaylık olsun diye, daha önceden de şubeye geliyorlardı ama Ramazan Bayramı için de bu standı açtık. Ramazan kolilerimiz var, bu kolilerimiz için de destek alıyoruz. Vatandaşlar bize gelip, 20, 30 koli bende almak istiyorum, dağıtılmasını istiyorum dediği için onların dağıtımını yapıyoruz. Fitre ve zekat yardımlarını alıyoruz. Bir de Filistin yardımı var. Halkımız Filistin?e yardım yapmak istiyorsa bu yardımları güvenilir bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorlarsa Kızılay tek doğru adres.? Dedi.

Sadece belirli dönelerde değil 12 ay boyunca yardım yapmak isteyenlerin şubeden bilgi alabileceğini söyleyen Demir, tüm yardımların muhasebe anlamında gösterilebildiğini, tek kuruşuna kadar yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılma garantisi de olduğunu dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.