UĞUR?DA MEZUNİYET COŞKUSU

UĞUR?DA MEZUNİYET COŞKUSU

Düzce Uğur Okulları 2017-2018 yılı mezuniyet töreni Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda yapıldı. Öğrenciler heyecan ve mutluluklarını öğretmenler ve velileriyle paylaşırken, hazırlanan program ilgi ve beğeni ile izlendi.

 

 

Uğur Lisesi Müdürü Nazmi Kıran törende yaptığı konuşmada, 164 öğrencinin bu yıl mezuniyet heyecanı yaşadığını söylerken, ileriki hayatlarında başarılar dilediği öğrencilerin üniversiteyi kazanma haberlerini heyecanla bekleyeceğini dile getirdi.

Düzce Uğur Okulları kurucusu Gökhan Sarıgül ise, öğrencilere önce birey olarak devlete, millete, vatana karşı sorumlulukları olduğunu öğretmeye çalıştıklarını söyledi, hem velilere hem öğretmenlere öğrencilere sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Okul Birincisi öğrencinin yaptığı konuşmanın ardından bayrak flama devir teslim öreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreninde Halk oyunlarının sergilenmesinin ardından, öğretmen ve öğrencilerin röportajlarının yer aldığı slayt gösterimi izlendi.

Mezun olmanın heyecanını yaşayan ve kendilerine yazılan maniler okunarak tek tek sahneye çağrılan öğrenciler mezuniyet belgelerini aldılar.

Tören öğrencilerin hep birlikte kep fırlatmasıyla sona erdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.