VALİ ŞAHİN, "DÜZCE’Yİ UNUTMAYACAĞIM"

 VALİ ŞAHİN,

 Son çıkan kararname ile Malatya Valiliğine atanan Vali Vasip Şahin, Düzce'de güzel anılarının olduğunu ve unutmayacağını işaret ederek, "Düzce'de güzel hizmetlerimiz oldu. Düzce hızla büyüyen gelişen bir il daha çok büyüyecek. Biz devlet memuruyuz. Hükümetin takdiri ile geldik. Hükümetin takdiri ile gidiyoruz. Düzce'de görev yapmaktan çok onurlandım. Düzce'de daha öncede görev yaptığım bir yerdi. O günkü görevlerimden de çok mutluydum. Bugün ki görevimde de aynı mutluluğu yaşıyorum. Benim için unutulmayacak bir yer" dedi.

Vali Vasip Şahin, Düzce'ye atanan Adnan Yılmaz ile ilgili olarak "Gelen valimizde meslekte kıymetli son derece gayretli bir kişidir. İnanıyorum ki Düzce'ye çok faydalı olacak. Düzce'de başarılı olacaktır. Düzcelilere kendini sevdirecektir. Bayram öncesi veya hemen sonrası Düzce'den ayrılacağım. Çünkü Malatya valiliğinin de boşalmasını beklemek zorundayım. Büyük ihtimalle yine bayramdan sonra ayrılacağım" dedi.
Düzce'de hayata geçirilen Aile Öğretmenliği Projesi ile ilgili olarak "Malatya'da buna benzer bir proje varsa onu devam ettiririz. Yoksa Aile Öğretmenliği projesini hayata geçirmeye çalışırız. Aile öğretmenliği projesi aslında dosya arasındaki bir proje değil. Yaşanan hayatın içinde olması gereken ve olan bir projedir. Her birimiz iyi öğretmen olarak baktığımızda aile öğretmenliğinin nasıl bir proje olduğu ortaya koyuyor. Eğitimimizde örnek olan öğretmenler hayatımız boyunca unutamadığımız öğretmenler. Biz bunu sadece kağıda döktük. Sadece Düzce'de değil. Türkiye'nin her yerinde olması gereken bir projedir" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.