ESNAF HAMDOLSUN DİYOR AMA?

ESNAF  HAMDOLSUN DİYOR AMA?

Cadde ve sokaklardaki tezgah karmaşasını ortadan kaldırmak amacıyla Düzce Belediyesinin son birkaç yıldır uygulamaya koyduğu bayram pazarı bu sene sönük geçiyor. ?Her yıl biraz daha geri gidiyoruz? diyen esnaflar arife günü işlerin artacağı umuduyla bekliyor.

 

 

Her bayram Düzce?nin merkezinde karmaşaya neden olan tezgahlar son birkaç yıldır Krempark AVM?nin arkasındaki alana toplanıyor. Geçtiğimiz Perşembe günü Ramazan Bayramı dolayısıyla kurulan pazarda vatandaşlar her türlü ihtiyacını karşılayabiliyor.

Bu yıl bayram pazarının sönük geçtiği görülürken,  Her yıl önceki yılı aradıklarını söyleyen esnaflar, alış veriş merkezlerinin pazarcılara zarar verdiğini dile getirdiler. Esnaflar, Bayrama birkaç gün kala işlerin artmasını umut ettiklerini söylediler.

Pazarda henüz canlılığın başlamadığını belirten esnaflar en çok Çarşamba ve arife gününden umutlular. Bayram alışverişlerinin eski canlılığını yitirdiğini de belirten esnaflar, eski işlerinin olmadığını, eskiden avm?ler olmadığı için halkın pazarı tercih ettiğini ancak eskisi gibi pazara talep olmadığını  vurguladılar.

Bayram pazarına alışverişe gelen vatandaşlar ise, fiyatlardan memnun olduklarını söylerken, alış veriş merkezleri yerine bayram pazarını tercih ettiklerini dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.