ATSO iftarına yoğun ilgi

ATSO iftarına yoğun ilgi

Akçakoca?nın iş dünyasının temsilcilerini bünyesinde barındıran ATSO?nun (Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası) üyelerine verdiği iftarda yüksek düzeyde bir katılım vardı.

400 civarında Oda üyesinin yanı sıra, farklı siyasi partilerin başkan ve yöneticilerinin yer aldığı iftara, Düzce İGM Başkanı Ayfer Yılmaz, Düzce Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve çok sayıda STK temsilcisi de davetli katıldı.

İftar yemeğinin yenmesinin ardından kürsüye çıkan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant davetlilere ve üyelere seslendi.

 

Pazvant yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

?Hem üyelerimizin, hem farklı siyasi parti temsilcilerinin hem de protokol üyelerimizin bu yüksek katılımları bizi bir kez daha onurlandırdı. Birkaç ay önce yapılan seçimlerde bize verdiğiniz yüksek destek karşısında bir kez daha size teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz teveccühe layık olmaya çalışacağız gücümüz yettiği ölçüde.?

?Akçakoca için çalışmaya devam edeceğiz. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bazı söylentiler ortalarda dolaşmakta, Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında hiç bir aksilik yok. Son hızla çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda imar planı yapıldı, bütün hak sahiplerinin de listesi çıkartıldı. Bakanlıktan gelecek ödeneği bekliyoruz. Ödenek gelir gelmez kamulaştırma çalışmalarına hızla başlayacağız. Piyasadaki dedikodulara kimse kulak asmasın, bütün çalışmalarımız şeffaf bir şekilde kamuoyu önünde devam ediyor.?

?Üniversitemize gelince? Üniversitemiz hızla büyüyor Bakanlığımızın desteğiyle. Sağ olsunlar Kaymakam bey ve belediye başkanımız ile de yüksek bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Diğer projelerimiz de sıkıntısız bir biçimde devam ediyor.?

Akçakoca TSO Başkanı Pazvant?ın konuşmasının ardından Düzce SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu da kürsüye çıkarak teşvikler ve istihdam olanakları üzerine bilgilendirmede bulundu. 

 

Kaynak: 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.