AK GENÇLER GENEL BAŞKANLARINI AĞIRLADI

AK GENÇLER GENEL BAŞKANLARINI AĞIRLADI

 AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, genel merkez gençlik kolları teşkilat başkanları ile birlikte AK Parti Düzce Gençlik Kolları il teşkilatını ziyaret etti.

Çubukçu, Düzce Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Akçakoca'ya geçerek 150 kişilik bir ekiple sahur yemeğinde bir araya geldiler. Zafer Çubukçu "Düzce, AK Partinin yıkılmaz kalesidir. Çıtasını her zaman yükseltmeyi başarmıştır ve her seçimde aldığı oy oranını artırarak gerek bölgesinde, gerekse de Türkiye genelinde birincilikteki yerini almıştır" dedi.
Düzce Gençlik Kolları İl Başkanı Öner Şen ise "Genel Başkanımızın şeref veren bu güzel ziyareti şahsıma ve teşkilatıma onur vermiştir. Genel merkezimizin desteğini arkamıza alarak bizlerde hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca Program içerisinde emeği gecen Milletvekillerimize, İl başkanımıza, Düzce'mizin incisi Akçakoca ilçe teşkilatına ve çok değerli Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Bülent Bilgin'e fedakar ve cefakar teşkilatına teşekkür ederim" dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu sahur sonrası gençlerle sohbet havasında istişarelerde bulunmasının ardından Ankara'ya hareket etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.