KAYNAŞLI TOKİ KONUTLARI HIZLA İLERLİYOR

KAYNAŞLI TOKİ KONUTLARI HIZLA İLERLİYOR

 Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz yaptığı açıklamada, ilçede inşaat çalışmaları devam eden konutlar ve öğrenci yurdunun son durumu hakkında bilgiler verdi.

TOKİ tarafından ilçede orta gelir grubuna yönelik 106 konut inşa edileceğini ifade eden Korkmaz, önümüzdeki günlerde ise alt gelir grubuna yönelik konut yapılacağını müjdeledi.
TOKİ tarafından ilk kez Kaynaşlı'da şehir merkezine konut inşa edildiğine dikkat çeken Korkmaz, "TOKİ yıllardır ülkenin dört bir yanında konut inşaatları yapmaya devam ediyor. Bu tür binalar için genellikle şehir merkezlerinin dışını tercih eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kaynaşlı ilçesinde ilk kez bu uygulamasını değiştirerek ilçeye 106 konut yapmaya başladı. Kaynaşlı'nın hemen sırtlarında doğası ile harika bir alanda yapımına başlanan 6 bloktan oluşacak 106 konuttan bir bloğun inşaatı tamamlandı. Her biri 85 metrekare büyüklüğünde olacak konutlar 2+1 özelliğinde yapılacak. Orta gelir gurubuna hitap edecek konutlardan sonra alt gelir gurubuna da bina yapılması gündeme gelecek. 2 kat bodrum ve 5 kat olmak üzere toplamda 7 kat olarak planlanan konutların 640 günde tamamlanması planlanıyor" dedi.
Korkmaz ayrıca, TOKİ konutlarının hemen yanına ortaöğretim öğrencileri için yaptırılan 320 yataklı yurt inşaatının tamamlandığını bildirdi. Yurt binasının yeni eğitim öğretim yılı başında hizmete açılacağını kaydeden Başkan İsmail Korkmaz, ilçedeki 2 Anadolu Lisesini tercih eden öğrencilerin bu yurttan faydalanabileceklerini dile getirdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.