ÇABUK PAZARYERİNDE DESTEK İSTEDİ

ÇABUK PAZARYERİNDE DESTEK İSTEDİ

Ak Parti 3. sıra milletvekili adayı Numan Çabuk, saha gezileri sırasında halkın teveccühünün çok iyi olduğunu söyleyerek, ? Cumhurbaşkanımızın istediği oy oranını alacağız? dedi.

 

 

24 haziran seçimleri için Ak Parti?den 3. sıra milletvekili adayı gösterilen Numan Çabuk, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde pazaryerini ziyaret eden Çabuk, hem esnaflardan hem vatandaşlardan destek istedi.

Tüm pazaryerini gezerek esnaflarla selamlaşan Çabuk, kendini tanıttı, esnaflara kolaylıklar diledi, zaman zaman da kendisine derdini ileten vatandaşları dinledi.

Pazar ziyaretinin ardından Çabuk, ? Çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Ayın 22?sinden bu yana hiç durmadık. 10:30?da çalışmalara başlıyoruz, sahura kadar devam ediyor. Ben futbol oynamayı seviyorum, futbol oynarken yorulursunuz ama maç bitene kadar devam edersiniz, şu an o zevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın teveccühü çok iyi. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın istediği oy oranını alacağız inşallah.? Şeklinde açıklamada bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.