VATANDAŞIN 2 TALEBİ VAR

VATANDAŞIN 2 TALEBİ VAR

Ramazan Bayramına 2 gün kala Düzce belediyesinden vatandaşın 2 beklentisi var. Biri çoluk çocuk genci yaşlısı şehir merkezine akın edenler için otobüslere ek sefer konulması, diğer ise bayramda halk otobüslerinin ücretsiz olması.

 

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla komşu belediyeler özel halk otobüslerinin 15-17 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olacağını duyurdu. Üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlar  tüm güzergahlarda ücretsiz toplu taşıma hizmetlerinden  yararlanabilecekler.

Düzce?de bayramlarda ilk kez bedava ulaşım geçen yıl Kurban bayramında yaşanmış , vatandaşlar 4 günlük bayram boyunca ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmıştı.

Bu yıl da Ramazan Bayramına 2 gün kala belediyeden ücretsiz ulaşım için henüz bir açıklama yapılmazken, Düzceliler de diğer iller gibi bayramda bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanmayı bekliyor.

Bayram üstü Düzcelilerin belediyeden bir talebi daha var. Özellikle kalıcı konutlar ve şehir merkezine uzak mahallelerde oturan vatandaşlar otobüslere ek seferler konulmasını istiyor. Bayram alışverişi ve Ramazan ayının son günlerinde programları takip etmek için çoluk çocuk genç yaşlı şehir merkezine akın eden vatandaşlar gece saatlerinde geri dönüşlerinde sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, belediyenin ek seferler koymasını talep ettiler.

Geçtiğimiz yıl Düzce Belediyesinin toplu taşıma filosuna körüklü CNG?li otobüsler eklediğini söyleyen vatandaşlar, özellikle bu körüklü otobüslerin yoğunluk göze alınarak ek sefere dahil olmasını istiyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.