SANDIĞA SAHİP ÇIKIN MESAJI

SANDIĞA SAHİP ÇIKIN MESAJI

Ak Parti sandık görevlilerine eğitim verdi. Yapılan konuşmalarda, sandık görevlilerinin oylara sahip çıkması istendi, sandık görevlileri, okçular tepesinin sahabelerine benzetildi.

 

 

Ak Parti 24 haziran genel seçimleri için sandık görevlilerine eğitim verdi.  Eğitimin ardından iftar programında teşkilat üyeleri ve sandık görevlileri bir araya geldi.

Eğitimde sandık görevlilerine yönelik yapılan konuşmalarda, seçimde sandık görevlilerinin önemli bir görevi olduğu vurgulandı, sandık görevlilerinin okçular tepesindeki sahabeler olduğu belirtildi.

Eğitime ve sonrasında düzenlenen iftara katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yaptığı konuşmada, Sandık görevlilerinin seçimde önemli bir görevi yerine getireceğini söyledi, seçimin doğru sonuçlarının sandık görevlilerine bağlı olduğunu belirtti. Özlü muhalefeti eleştirmeyi de ihmal etmedi.

Özlü, ? Biz sınıfımızı geçeriz.Ama orta ile, iyi ile, pekiyi ile sınıf geçmek var. Takdirname almak varken iyiyle sınıf geçmek olur mu. Takdirname alacağız en iyi sonucu çıkartacağız. Bizim Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın konuşmaları hep yapmak üzerine. Sevgi, şefkat üzerine. Karşı tarafa bakın, yıkmak üzerine konuşuyor, kinle, öfkeyle konuşuyor. Aramızdaki fark bu. Karşı tarafın yapmış olduğu hiçbir şey olmadığı gibi, yılmak üzerine, durdurmak üzerine konuşuyor. Bir tutturmuşlar Ak Parti, Recep Tayyip Erdoğan. ? dedi.

Ak parti ne kadar güçlü olursa Türkiye?nin o kadar güçlü olacağını vurgulayan Bakan Özlü, seçime son 10 gün kala daha büyük şevkle çalışılmasını istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.