BAYRAM ÜSTÜ ŞAŞKINLIK!

BAYRAM ÜSTÜ ŞAŞKINLIK!

Düzce TSO üyelerine,  bayram şoku. Odaya aidat borcu olan üyelere bayram tebriği beklerken aidat borç bildirim kağıdı gönderildi.

 

 

Ramazan Bayramı yarın idrak edilecek. Bayram öncesi tebrik kartları ya da mesajlarla kutlamalar yapılırken en ilginç kutlama TSO?dan geldi.

Geçtiğimiz nisan ayında yapılan seçimlerde iddialara konu olan TSO üye aidatları ile ilgili olarak,  TSO?da bazı meslek gruplarında aidat borcu bulunması sebebiyle seçimlere girmeleri mümkün olmayan birçok üye için son dakika operasyonu yapıldığı iddia edilmiş,  Aidat borçlusu üyelerin namına paraları ödenerek oylarının satın alındığı öne sürülmüştü. Bu iddialarla seçimler yapıldı, aidatlar ödendi ya da ödenmedi açıklama yapılmadı  ama aidatlarını ödemeyen üyeler için TSO yönetimi harekete geçti.

Yarın başlayacak olan  Ramazan Bayramı için tebrik kartı bekleyen Düzce TSO üyeleri, karşılarında, aidat borçlarından dolayı gönderilen borç bildirim tebligatı ile karşılaştılar. Bayram üstü böyle bir uygulamayla karşılaşan üyeler şaşkınlık yaşarken, ? önce bayramımızı kutlamalarını tercih ederdik? dediler. Ayrıca üyeler, bayram üstü borç bildirim tebligatı gönderilmesini, ? TSO?da paralar tükendi, bayram sonrası yurt dışı faaliyeti var galiba? dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.