DÜZCELİLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR

DÜZCELİLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR

11 ayın sultanı Ramazan Ayı sona erdi, Ramazan Bayramı bugün idrak edilmeye başladı. Başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Vali Zülkif Dağlı, yayınladıkları mesajlarla Düzcelilerin bayramını kutlayarak, kardeşlik ve huzurun daim olmasını dilediler.

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DR. FARUK ÖZLÜ

Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı?nı kutluyor, bayramın ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.

Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın, ortaklaşmanın samimiyetle hissedildiği ve yaşandığı müstesna zamanlardır. Bu bayramda en büyük temennim; 81 milyon vatandaşımızla birlikte huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca olduğu gibi sofralarımızdan bereketin eksik olmamasıdır.

Ramazan Bayramı?nın Müslümanları birleştiren, kaynaştıran, yoksulları sevindiren mübarek iklimi; her şeyin üzerindedir. Bu iklimin bozulmasına bugüne kadar müsaade etmedik ve bundan sonra da etmeyeceğiz. Gerek içerden, gerekse sınırlarımızın ötesinden bizi hedef alan her türlü şer odaklarıyla; kardeşlik ve birlik bağlarımızı daha da güçlendirerek mücadele edeceğiz.

Türkiye?miz bugün bilimi ve teknolojiyi merkeze koyarak ürettiği projelerle, sadece milletimizi gururlandırmakla kalmamıştır. Ekonomisi, sanayisi, sosyal yapısı, huzur ve kardeşliği ile aynı zamanda İslam âleminin de umudu haline gelmiştir.

Bundan sonra da; daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve daha çok hizmet ederek, ülkemizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Sadece kendi coğrafyasında değil, tüm dünyada göz dolduran, büyük ve güçlü Türkiye?yi hep birlikte inşa edeceğiz.

Ramazan Bayramı vesilesiyle; tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum. Tüm din kardeşlerimin Ramazan Bayramını kutluyor, vatandaşlarımızı en içten muhabbetlerimle, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

VALİ DR. ZÜLKİF DAĞLI

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, manevi güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı bir Ramazan ayını daha ihya edip, ramazan ayını geride bırakarak bayrama kavuştuk. Huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Sonunda, bayramımızı da idrak ediyoruz.

Toplumsal hayatımızda mümtaz bir yere sahip olan bayramlar; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna günlerdir.

Vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirmeleri için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için araç kullanacak vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olup kurallara uymaları hususunu özellikle hatırlatmak istiyorum. Sevinci, hüzne, acıya dönüştürmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli halkımızın ve tüm mesai arkadaşlarımın Mübarek Ramazan Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa huzur, saadet ve selamet getirmesini diliyorum.

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN AY

Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar neşe ve sevinç günü demektir. İbadet hazzıyla coşan, Allah aşkıyla yanıp tutuşan, peygamber muhabbetiyle yaşayan müminlerin manevi duygularla dolup taştıkları gün olan bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı müstesna günlerdir. Bayramı fırsat bilerek, birbirimize olan sevgimizi gösterelim. Kimsesizlerin yardımına koşalım. Kırgınlığa, dargınlığa, küskünlüğe son verelim. İyilikleri, güzellikleri öne çıkaralım. Devletimiz ve milletimizin yükselmesi, güçlenip kuvvetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramımzın hepimize, aziz milletimizin her bir ferdine, tüm İslam alemine kutlu olmasını temenni ediyor, vatanımız ve milletimizin bekası, birlik ve beraberliğimiz için şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, Ramazan Bayramını ayriyeten kutluyorum.

AK PARTİ İL BAŞKANI HİKMET KESKİN

Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşadıklarını ancak bayrama kavuşmuş olmanın da sevincini yaşadıklarını belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ?Rahmet, mağfiret ve cehennemden azad mevsimi olan bir Ramazan-ı şerifi daha yaşadık elhamdülillah. Ve bayrama ulaştık.

Bayramlarımız sevginin, saygının ve hoşgörü ortamının pekiştiği, kaygı ve tasaların geri plana itildiği, insani ilişkilerin güçlendiği, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği, gönüllerimizi barışa, huzura, kardeşliğe ve esenliğe açtığımız, umutlarımızın canlandığı özel günlerdir.

Bu bayramın ülkemizin huzur ve barışına, İslam Coğrafyasında meydana gelen kan ve gözyaşının temizlenmesine vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam Âleminin Ramazan bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum? ifadelerinde bulundu

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YEMENİCİ

Bir ibadet ayı olmasının yanında iftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramına ulaşacak olmanın da mutluluğunu yaşamaktayız. Manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin, kıymetli Akçakocalı hemşerilerimin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramının; gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, barış,  saadet ve selamet getirmesini diliyor, Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.