CHP DEN İFTAR AÇILIMI

CHP DEN İFTAR AÇILIMI

 Büyük bir katılımın olduğu organizasyonda bazı konuklar yer bulmakta güçlük çekti.Düzce il başkanı Basri Karslıoğlu yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek tahminlerinden fazla ilgi gördüklerini ve ufak tefek aksamalar için konuklardan af diledi.

Düzenlenen yemeğin Düzce teşkilatı açısından son derece önemli olduğuna değinen Bolu milletvekili Tanju Özcan, Chp'ye gönül veren insanların dosta düşmana birlik mesajı verdiklerini söyledi. Sakarya , Bolu ve Kocaeli milletvekilleri burada. Kocaeli'den Bolu'ya kadar halka var. Bu halkada eksik bir milletvekili var. şimdi  bu 4 milletvekilinden 3'ü tamamlandı. 1'i eksik kaldı. İnşallah önümüzdeki dönemde bu halkayı tamamlayacağız. önümüzdeki dönem Kocaeli, Sakarya ve Bolu'nun yanı sıra Düzce milletvekili de burada olacak diye temenni ediyorum."dedi.

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise yerel seçimleri öne alınması noktasında hükümetle aynı görüşte olan MHP'yi eleştirdi.  Yerel seçimlerine hızlı bir şekilde gidiyoruz. Neden öne almak istediklerini de biliyoruz. TBMM kanun çıkardılar. başbakan istifa ederek cumhurbaşkanı olabilecek. Her iki seçimi birlikte yaptıklarında belediye başkan adayları sadece kendileri için oy isteyecektir. Tayyip Erdoğan için isteyemeyecektir. İlk turda seçilmenin yolunu açabilmek içinde yerel seçimleri öne almak istiyorlar.CHP bu oyuna gelmeyecektir ifadelerini kullandı.

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, " Biz burada bu akşam CHP il örgütü tarafından hazırlanan güzel yemekleri yiyebiliyoruz. Ama Müslüman dünyası bombaların altında. Evlatlarının öldürüldüğü, aç bırakıldığı bir ortamda ramazanı geçiriyorlar. Suriye ateş topu. Irak, Libya, Mısır da aynı şekilde. Sözde Müslüman kardeşlerine kenetleneceğini söyleyerek iktidara gelen AKP'nin lideri Tayyip Erdoğan, Amerikan emperyalizmin etkisine girerek onların emrinde Orta Doğu'daki Müslüman dünyansını. yok edebilmek için elinden geleni yapıyor şeklinde konuştu.

İftar yemeği dualarla sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.