MERAKLA BEKLENEN DÖNÜŞÜMDE SON GELİŞME

MERAKLA BEKLENEN DÖNÜŞÜMDE SON GELİŞME

Bakan Faruk Özlü, beklemede olan eski sanayi sitesindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, Ankara?daki işlemlerin tamamlandığını, maliyeye ait arazilerin mevcut iki kooperatife paylaştırılacağını söyledi, modern bir sanayi sitesi inşa edileceğini bildirdi.

 

 

Bugün Düzce Tv?ye konuk olan Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, aylardır beklenen eski sanayi sitesi kentsel dönüşümü hakkında da açıklamalarda bulundu.

Mevcut kooperatifler ile yola devam edileceğini söyleyen Bakan Özlü, iki kooperatif ile anlaşma sağlanarak maliyeye ait arazilerin bu kooperatifler arasında paylaştırılacağını dile getirdi.

Eski sanayi çarşısı için ? çok çirkin? diyen Bakan Özlü, ? çalışmaları uzun süredir devam ettiriyoruz. Önce belediye başkanlığımız alacaktı, kendi yerleri de vardı. Ancak belediyemizin bütçe sorunu olduğu için. Şu anda iki kooperatif var. Maliye bakanlığı ile görüştük. Maliyeye ait araziyi bu iki kooperatiften birine veya paylaşarak vereceğiz. Burada modern bir sanayi sitesi inşaatı istiyoruz. Güneş enerjisinden istifade edebilen, modern alt yapı donatıları olan, optimum ölçekte büyüklüğü olan mekanlar oluşturmak istiyoruz. Son noktada, Ankara tarafı çözüldü, Düzce?de de bu iki kooperatifimize belki paylaştıracağız. Üye sayılarına bakacağız.Anlaştıracağız, bu arkadaşlarımızla devam edeceğiz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.