O ÇADIR ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

O ÇADIR ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

Düzce Belediyesinin ?Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor? projesi kapsamında yapılan Konuralp Bey Otağı Çadırı aradan geçen zaman içinde faaliyete alınamadı ve çürümeye terk edildi. Düzce?de bir proje daha diğer israflara eklendi.

 

 

Düzce Belediyesi iş birliğinde hazırlanan ve MARKA?dan hibe alınarak tamamlanan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" Projesi Belediye Başkanı Mehmet keleş?in görevden ayrılmasının ardından beklemeye alındı. Zengin Osmanlı tarihine sahip tarihi mekanda aynı havanın yaşatılması amacıyla Konuralp Bey Otağı Çadırı kurularak gelecek nesillere geçmişin izleri taşınacağı belirtilmişti ancak o çadır şimdilerde çürümeye terk edildi.

Konuralp Tanıtım sayfasında yer alan habere göre, Yörenin geleneksel tatları ve yemek kültürü proje dahilinde eğitim verilen halk tarafından yaşatılması ve turistlere özel düzenlenecek kına düğün gibi etkinliklerin hayata geçirilmesi planlanan projenin son durumunun içler acısı halde olması halk tarafından tepkileri de beraberinde getirdi.

Proje kapsamında yüklü bir maliyet ile uzunca uğraşlar sonucunda faaliyete geçmesi beklenen çadırın hizmet vermemesi, çürümeye bırakılması yapılan masrafların boşa gitmesi halk tarafından büyük tepki çekerken,  devletin kaynaklarının çarçur edildiği,projenin başarısız sonuçlandığı yorumlarının yapılmasına yol açtı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.