AK PARTİ GENÇLERİ İKTİDARA PEDAL ÇEVİRDİ

AK PARTİ GENÇLERİ İKTİDARA PEDAL ÇEVİRDİ

Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi AK Parti Düzce İl Teşkilatı ?Gençler İktidara Pedal Çeviriyor? sloganıyla etkinlik düzenledi. Etkinlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de gençlerle birlikte pedal çevirdi.

 

 

AK Parti Düzce İl teşkilatının ?Gençler iktidara pedal çeviriyor? adı altında düzenlediği etkinlik Ak Parti İl binası önünden başladı. Yaklaşık 100 bisikletli  şehir turu attı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de bisiklete binerek, etkinliğin startını verdi.

Bakan Özlü, 25 Haziran?da Cumhurbaşkanı Erdoğan?ı başkan yaptıkları mecliste çoğunluğu sağladıkları  zafere doğru gittiklerini dile getirdi.

Etkinliğe, Milletvekili adayları Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Numan Çabuk ile, İl Başkanı Hikmet Keskin de katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, çok yoğun bir şekilde seçim çalışmalarının devam ettiğini söylerken, 7 haziran seçiminden bu yana Ak Parti?de birlik beraberlik örneği sergilendiğini dile getirdi.

Milletvekili Ayşe Keşir de, saha çalışmalarında kondisyonu en yüksek olan partinin Ak Parti olacağını söyleyerek, bisiklet turunun omuz omuza yürütülen kampanyanın göstergesi olduğunu vurguladı.

Ak Parti 3. sıra adayı Numan Çabuk da, bisiklet turunda olduğu gibi 24 haziran akşamı da finişe başarı ile geleceklerini söyledi.

Partisinin seçim çalışmalarına fırsat buldukça destek veren Belediye Başkanı Dursun Ay ise, ? partimiz depara kalktı? diyerek seçimde destek konusunda halka güvendiklerini söyledi.

Bisiklet turuna katılan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da, demokrasi şöleni halinde geçen seçim atmosferinde bisiklet turunun seçim çalışmalarına farklı bir heyecan getirdiğini vurguladı.

Bisiklet turunda ilginç anlar da yaşandı. Boğaziçi belediye Başkanı İbrahim Ercan Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Albayrak?a doğum günü hediyesi olarak bisiklet hediye etti. Ancak ikili arasında geçen esprili konuşmalarda Albayrak bir tedirginliğini dile getirdi, ? İnşallah geri almaz? dedi?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.