ŞEHRİN ORTASINDA TIR DEHŞETİ

ŞEHRİN ORTASINDA TIR DEHŞETİ

Düzce şehir merkezine giren tır sürücüsü, park halindeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 3 otomobil ve 1 kamyon kullanılamaz hale geldi. Daha sonra olay yerinden kaçan tır sürücüsünü vatandaşlar yakaladı. Ortalık savaş alanına dönerken bazı vatandaşlar ise olay yeri yanında bulunan restoranda yemek yemeye devam etti.

 

 

Olay; gece saatlerinde Düzce şehir merkezinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Ersel Ö. kullandığı 34 GM 4202 plakalı tırı ile D-100 karayolu kenarında bir otele ait bayrak direklerine çarparak yıktı. Ardından olay yerinden kaçarak Düzce şehir merkezine girdi. İş makinesi taşıma dorsesi bulunan tır daha sonra Atatürk Bulvarı üzerinde önce M.D.?ye ait 81 DS 189 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra O.M.?na ait 81 DK 105 plakalı kamyona ardından da 81 DL 672 plakalı otomobile ve 81 AR 338 plakalı otomobile çarptı.

Çarpma sonrasında ise olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar tarafından takip edilen tır olay yerinden 1 kilometre uzakta Düzce Belediyesi önünde vatandaşlar tarafından durduruldu, sürücü aracından indirildi. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edilen sürücünün alkollü olduğu belirlendi.

Düzce belediyesine ait itfaiye ekipleri de LPG ile çalışan araçların tehlike oluşturmaması için bağlantılarını kestiler.

Tırın çarptığı kamyon şoförü ise isyan ederek; ?yoldan geldim. Akşama kadar kamyonumla malzeme taşıdım. Gece de geleyim bir tabak çorba içeyim dedim. Ancak sorumsuz bir sürücü geldi kamyonuma çarptı. Ben ne olduğunu anlamaya çalışırken de kaçtı. Bu sürücüler yüzünden trafikte can güvenliğimiz yok. Kaçan tır sürücüsünün gereken cezayı almasını istiyorum? dedi.

Kazada tırın çarptığı araçta bulunan T.E. yaralanırken kaza yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

YEMEĞE DEVAM ETTİLER   

Kaza sonrası Atatürk Bulvarı savaş alanına dönerken- olaya meydana geldiği yerin yanında bulunan restoranda kaza esnasında yemeklerini yiyen vatandaşlar, kaza sonrasında da yemek yemeye devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.