CHP GÖLYAKA?DA DESTEK İSTEDİ

CHP GÖLYAKA?DA DESTEK İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Gölyaka?da seçmenlerle bir araya geldi.

Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine 1 gün kala Gölyaka?da İlçe teşkilatının organize etmiş olduğu küçük mitinge Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Gölyaka ilçesinde şehir turu attı. Gölyaka ilçe teşkilatının tamamının katıldığı yürüyüşe vekil adayları ile birlikte hem seçmeni selamladı hem de seçmenlerle buluştu. Seçime 1 gün kala kendilerine destek istediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü, ? Hepimiz için hukuk istiyoruz, hepimiz için adalet istiyoruz, hepimiz için özgürlük istiyoruz, hepimiz için büyüyelim, hepimiz için birleşelim istiyorum? dedi ve projelerinden bahsetti. Fındığın özellikle 15 TL olacağını da vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber ise, ? Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı en kritik seçimine gidiyoruz. Eşinize, dostunuza, herkese seçime gidip oy vermesi için mutlaka telkinde bulunun . Tek adamımı seçeceğiz yoksa demokrasiyi mi seçeceğiz? Burada demokrasiden yana tavır koymanız gerekmektedir. Milletvekillerini seçeceksiniz. Bakın Gölyakalılar, seçeceğiniz milletvekili dürüst mü? Omurgalı mı? İlkeli mi? Çalışkan mı? Vizyon sahibi mi? Bunlara çok önem veriniz. Dikkat ediniz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.