YAZ SEZONU DURGUN BAŞLADI

YAZ SEZONU DURGUN BAŞLADI

Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce ekonomisi de erken seçim sürecine kilitlendi. Tüm sektörlerde işler durağan olarak ilerlerken, her sektörün seçimden beklentileri var ve tüm hesaplar seçim sonrasına göre yapılıyor.

 

 

Pazar günü yapılan  Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri ekonomik alanda son günlerin durağan geçmesine yol açtı. İmalat sektörü seçim sonrasını görmek için beklentide kalırken, birbirini çok etkileyen inşaat ve mobilya sektöründe de son günlerde durgunluk yaşanıyor.

Düzce?de mobilya sektörünün tanınmış isimlerinden Vedat Tutkun, seçim dolayısıyla yaz sezonunun durgun başladığı söyleyerek, herkesin seçim sonrasını beklediğini vurguladı. Tutkun, mobilya sektörünün inşaat sektörüne bağlı olarak işlerinin açılacağını belirtti.

Tutkun, ? Biz daha çok dekorasyon işleri yapıyoruz. İnşaat sektörüne bağlıyız. İnşaat sektörü hareketlendiği zaman bizim işimiz de hareketleniyor. İnşaat sezonu açılınca bizim işimiz de otomatikman açılıyor. İnşaatlarda durum şu an iyi değil, seçim bizi çok etkiledi, malum yatırımcılar seçimi bekliyorlar. Bir nevi kilitlendik şimdi.? Diyerek, herkesin seçimden bir beklentisi olduğunu belirtti. Tutkun, seçimden sonrası için de ? inşallah bir olumsuzluk olmaz,? temennisinde bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.