DÜZCE SANDIĞA GİTTİ

DÜZCE SANDIĞA GİTTİ

Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirleneceği seçimler için oy verme işlemi sabah saat 08.00 itibarıyla başladı. Vatandaşlar, oy verecekleri sandıkların başında sabah saatlerinden itibaren kuyruklar oluşturdular.

 

 

Yeni yönetim şeklinde devlet başkanı ve milletvekillerinin belirlenmesi için yapılan seçimlerde oy kullanmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itiberen sandık başına gitti. Türkiye genelinde toplam 56 milyon 322 bin 632 seçmen 180 bin 065 sandıkta oy kullanacak. Düzce?de ise 267 bin 610 seçmen 912 sandıkta oy kullanarak hem cumhurbaşkanını hem de ilimizi mecliste temsil edecek milletvekillerini belirleyecek.

Güvenlik güçleri sandıkların kurulduğu seçim bölgelerinde yoğun güvenlik önlemeleri alarak vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamda oy kullanmalarını sağlamaya çalışıyorlar. Diğer taraftan seçmen kağıdını henüz almayan vatandaşlar ise muhtarların seçim bölgesinde kurdukları masalardan hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebiliyorlar.  

Akşam saat 17.00?ye kadar devam edecek oy kullanma işleminin ardından, sandıklar kapatılarak oy sayımına geçilecek. Düzce TV olarak Yüksek Seçim Kurulunun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından ise an ve an seçim sonuçlarını izleyenlerimiz ile paylaşacağız.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.