DÜZCE'NİN 3. VEKİLİ ÜMİT YILMAZ OLDU

DÜZCE'NİN 3. VEKİLİ ÜMİT YILMAZ OLDU

DÜZCE?NİN 3. VEKİLİ ÜMİT YILMAZ OLDU

AK Parti, MHP ve CHP´nin itirazlarını değerlendiren Düzce İl Seçim Kurulu, yapılan itirazların hepsini ret ederek, Düzce´nin 3. milletvekilinin Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Ümit Yılmaz olmasına karar verdi.

 

 

Düzce Seçim Kurulu´nun itirazların sona erdiği gün olan 29 Haziran?da Saat 17.00´da toplanarak 24 Haziran seçimlerine siyasi partilerin yaptıkları itirazları görüştü. Toplantı saat 22.20´de sona erdi. İl Seçim Kurulu yapılan toplantıda CHP, MHP ve AK Parti´nin yaptığı itirazların reddedildiği öğrenildi. Bu sonuçla 176 oy fark ile MHP Milletvekilliğini kazandı.

AK Parti, MHP ve CHP´nin itirazlarını değerlendiren Düzce İl Seçim Kurulu, yapılan itirazların hepsini ret ederek, Düzce´nin 3. milletvekilinin Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Ümit Yılmaz olmasına karar verdiği de öğrenildi.

Bundan sonraki süreçte ise İl teşkilatlarının il seçim kurullarına yapacakları itirazlarda sona gelindiği için İl Seçim Kurulu kararını genel merkezlerrine iletmeleri gerekiyor. AK PArti Genel Merkezi uygun gördüğü takdirde Yüjsek Seçim Luruluna itirazını 4 temmuz tarihine kadar iletmesi gerekiyor. Alınan bilgilere göre ise AK PArti Düzce İl Teşkilatı, İl Seçim Kurulu'nun almış olduğu kararı görüşmek üzere 30 Haziran Cumartesi günü toplanacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.