HATASI 1 YILINA MAL OLDU

HATASI 1 YILINA MAL OLDU

Düzce merkezde Mevlana Kız Meslek Lisesi?nde YKS?ye giren bir üniversite adayı sınav salonuna alındı, sonrasında ise kimliğinde fotoğraf olmadığı için salondan çıkartıldı. Okula girişte kimliğinde fotoğraf olmadığının neden fark edilmediği sorgulanan gencin 1 yılı heba oldu.

 

 

Bu sabah başlayan Yüksek Öğrenime Geçiş sınavında Gölyakalı bir genç büyük talihsizlik yaşadı. Sınava girişte hangi belgelerin getirilmesi konusunda yapılan uyarılara rağmen hem kendisinin  hem de sınava gireceği okul kapısındaki görevlilerin dikkatsizliği 1 yılının heba olmasına yol açtı.

Sınava girmek için  Gölyaka?dan Mevlana Kız Meslek lisesine gelen genç, kapıdaki kontrolden geçerek sınav salonuna alındı. İddiaya göre, sınav salonunda yapılan kontrollerde kimliğinde fotoğraf olmadığı tespit edilen genç, salondan çıkartıldı.

Ancak okula girişte yapılan kontrollerde kimlikte fotoğraf olmadığının nasıl gözden kaçtığı sorgulanırken, kapıda tespit edilseydi gencin sınav mesaisinde olan nüfus müdürlüğüne giderek sorunu halletmesi ve belki de sınava girmesi sağlanacaktı.

Talihsiz genç sınava dakikalar kala salondan çıkarılınca, hem kendi hem de okul kapısındaki görevlilerin dikkatsizliğinden kaynaklı hatanın faturasını 1 yılının heba olmasıyla ödedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.