YILMAZ SÖZÜNÜ TUTUYOR

YILMAZ SÖZÜNÜ TUTUYOR

Seçim öncesi,  sadece seçim döneminde değil sonrasında da halkın yanında olacağı sözünü veren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz teşekkür ziyaretlerine  kamyoncular kooperatifi ile devam etti.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri propagandası döneminde MHP vekil Adaylarına yöneltilen taleplerinin başında, vekil seçildikten sonra verilen sözlerin ve seçmenlerin unutulmasıydı.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz,  seçilmesi halinde seçmenlere teşekkür ziyareti yapacağı sözünü unutmadı.

Yılmaz, ilk ziyaretini Hecinler ve civar köylere yaptıktan sonra bugün de ,  MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve  İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Düzce Kamyon Ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi?ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ve üyelerle sohbet eden Yılmaz, seçim öncesinde ziyaret ettiği kooperatif üyelerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ve MHP Milletvekilliği için destek istediklerini hatırlattı ve, destek veren vermeyen herkese teşekkür etti.

Yılmaz,   ?Öncelikle sandıklara giderek hür iradeniz ile oylarınızı kullandığınızdan ve vatandaşlık görevlerinizi yerine getirdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. bana seçim döneminde destek veren vermeyen Düzceli hemşerilerime de ayrıca teşekkürlerimiz sunarım. Sizlerin seçim öncesinde benden talepleriniz oldu. Bunların başında ise sizleri ziyaret etmem vardı. Bende hem sizlerin isteğini yerine getirmek hem de sizlere teşekkür etmek için karşınıza geldim. Bundan sonraki süreçte de belli zaman periyotlarında bu ziyaretlerimi devam ettirerek sizlerin talep ve beklentilerini alarak çalışacağım? şeklinde konuştu.

Düzce Kamyon Ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ve üyeler,  Milletvekili Yılmaz?a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, istek ve beklentilerini aktardılar. Yılmaz, gelen talepleri teker teker not aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.