KESKİN DE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

KESKİN DE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilçelere teşekkür ziyaretlerine başladı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin sona ermesi ile teşkilatlara teşekkür ziyaretleri başladı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilk teşekkür ziyaretini Cumayeri ilçesine yaptı. İlçe Başkanı Musa Birdal ve Belediye Başkanı Recep Tuna tarafından karşılanan Keskin, meclis üyeleri ve gençlik kolları başkanının da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimleri kapsamında tüm ilçelerin yoğun bir çalışma içinde olduğunu kaydeden Keskin, ? Cumhurbaşkanımızın yanında ve en büyük destekçisi olan Düzce?mizde tüm teşkilatlarımız büyük gayret gösterdiler. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de insanlarımıza gönlüne değerek yeni sisteme büyük destek sağlayan teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cumayeri ilçemiz de bu anlamda büyük destek sağlayan ilçelerden olmuştur. Bundan sonraki süreçte yerel yönetimler seçimlerine daha iyi çalışacağız? ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.