ANT İÇİP GÖREVE BAŞLADILAR

ANT İÇİP GÖREVE BAŞLADILAR

24 Haziran seçimlerinin ardından 27. Dönem Milletvekillerinin yemin ettiği TBMM'nin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi.  Milletvekillerinin ant içme töreni, geçici Meclis Başkanı İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz başkanlığında yapıldı. Düzce Ak Parti Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve MHP Milletvekili Ümit Yılmaz da ant içip yemin ederek göreve başladılar.

 

 

24 Haziran seçimlerinin ardından 27. Dönem Milletvekillerinin yemin edeceği TBMM'nin ilk oturum bugün yapıldı. Milletvekillerinin ant içme töreni, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici Meclis Başkanı İyi Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.  Yılmaz, oturumun açılış konuşmasını yaptı, yeni dönemin ilk yeminini etti.  Oturumu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Son Başbakan Binali Yıldırım da takip etti..

Alfabetik sırayla illerin milletvekilleri tek tek kürsüye çağrıldı. Sıra Düzce?ye gelince önce Ak Parti Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir daha sonra MHP Milletvekili Ümit Yılmaz kürsüye çıkarak ant içtiler. Düzce?nin 3 milletvekili de ant içip yemin ederek resmen göreve başlamış oldular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.