BİR AİLE FACİADAN DÖNDÜ?

BİR AİLE FACİADAN DÖNDÜ?

Konuralp?te  sabaha karşı çıkan yangında bir aileye ait, üç ev, bir ahır ile biri traktör iki araç kül oldu. Yangın sonrası aile perişan hale geldi.

 

 

Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi?nde sabaha karşı 04.00 ?te nedeni belli olmayan bir yangın çıktı. Biri 2 katlı üç ev tamamen yanarken ev içindeki eşyalarla birlikte kül oldu.

Görgü tanıklarına göre yangın evin birinci katında balkondan çıktı. Bir anda büyüyen yangın evin ikinci katını, ardından yandaki ev ve ahırı sardı.

Yangın esnasında evin hemen yanında bulunan bir araç bir traktörde yangının etkisiyle kül oldu.

Yangını gördüğünü ve itfaiyeyi anında aradığını belirten Sinan Demirel adlı bir vatandaş da itfaiyenin yangına zamanında müdahale edemediği iddiasında bulundu:

Özellikle traktörle ziraat işi yaparak geçimini sürdüren Sevinç ailesi yanan bir aracın da bankaya borçları bulunduğunu belirterek ? evimiz eşyalarımız kül oldu bu aracın taksitlerini nasıl ödeyeceğiz çaresiziz? diyerek yetkililere ?yardım çağrısında? bulundu.

Biri 2 katlı 3 ev, bir ahır ile biri traktör iki aracın tamamen yandığı yangından evin hiçbir eşyası kurtarılamadı.

Hasar tespitinin yapılmadığı ve zararın ne kadar olduğu henüz bilinmediği yangının ardından,  Kızılay Düzce Şubesi yetkililerinin yardım için harekete geçtiği ancak başka kurumlardan henüz destek gelmediği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.