MECLİSTEN OY ÇOKLUĞU İLE GEÇTİ

MECLİSTEN OY ÇOKLUĞU İLE GEÇTİ

Piyasadaki daralma ve gelirlerde meydana gelebilecek  düşüş belediyeyi yine krediye yönlendirdi. Belediyenin piyasa ödemelerinde zorluk yaşamaması için İller Bankasından alınacak teminat mektubu karşılığında bankalardan 5 milyon TL kredi kullanılması meclisten oy çokluğu ile geçti.  

<  

 

 

Düzce Belediye Meclisinin Temmuz ayı ikinci birleşiminde, plan ve bütçe komisyonunda görüşülen kredi talebi gündeme geldi.

Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünün plan bütçe komisyonunda görüşülen talebine göre, gerek piyasadaki durgunluk, gerekse yapılandırma kanununa istinaden yapılandırılan alacakların ertelenmesiyle, önümüzdeki kurumun alacağı ve İller Bankası paylarında önemli oranda düşüşlerin meydana geleceği düşünüldüğünden kredi çekilmesi istendi. Plan bütçe komisyonunda MHP'lilerin itirazı ile oy çokluğu ile kabul edilen talep meclis gündemine geldi.

Komisyon raporu meclis üyelerine okunurken, ?söz konusu piyasadaki daralma ve gelirlerde meydana gelecek düşüş nedeniyle belediyenin piyasa ödemelerinde zorluk yaşanmaması için İller Bankasından alınacak teminat mektubu karşılığında kamu veya özel bankalardan 5 milyon TL kredi kullanılması için Belediye Başkanı Dursun Ay?a yetki verilmesi komisyon tarafından kabul edildi.? Denildi.

Rapor meclisin onayına sunuldu ve oy çokluğu ile kabul edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.