ÇOCUKLAR PANKART TAŞIDI AİLELER SİYAHLARA BÜRÜNDÜ

ÇOCUKLAR PANKART TAŞIDI AİLELER SİYAHLARA BÜRÜNDÜ

Düzce?de sosyal medya grubu üyeleri son günlerde yaşanan çocuk tacizleri ve cinayetlerine tepki göstermek için yürüdü. Topluluğun önünde ?Çocuk susar sen susma? pankartı taşıyan çocuklar,  arkalarında ise siyahlar giyen aileler çocuk taciz ve cinayetlerini protesto ettiler.

 

 

Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Platformu adıyla sosyal medyada bir grubun üyeleri, son günlerde yaşanan çocuk taciz ve tecavüzleri ile cinayetlerine tepki göstermek için ?Çocuk Susar Sen Susma? teması ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi önünde toplanan grup üyeleri  ?Çocuk Susar Sen Susma? Pankartını taşıyan çocuklar önlerinde siyah giysilerle Anıtpark?a kadar yürüdüler.

?Çocuklara uzanan eller kırılsın, Çocuk susar sen susma? sloganları atan çocuklar ve ebeveynleri Anıtpark?ta basın açıklaması yaptılar. Grup adına basın açıklamasını grup kurucusu Reşit Kurt yaptı. Reşit Kurt, son günlerde çocuk istismarının artması üzerine toplandıklarını belirtti. Reşit Kurt açıklamasında; ?Bugün burada toplanma sebebimiz son zamanlarda çocuk istismarının artmasıdır. Bu istismarın önüne geçebilmek için çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel eğitim susmamayı öğretmek ve çocuklarımızın özgüvenini kazanmasını sağlayabilmektir. Çocuk susar sen susma sloganıyla sosyal medyada gündem oluşturan milyonlarca insan artık bu sorunun kalıcı çözümlerle son bulmasını istiyor? dedi.

Kurt?un açıklamasının ardından emekli öğretmen Ali Özkal da çocuklarla ilgili yazdığı şiiri okudu.

Yürüyüşe katılanlar basın açıklamasının ardından sessizce dağıldılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.