3 YILDIR BEKLİYORLAR

3 YILDIR BEKLİYORLAR

Düzce şehir mezarlığı ile Beyköy beldesi sınırı arasında kalan yol, yıllardır şikayet konusu. Beyköy Belediyesi çalışmalar kapsamında belde sınırından itibaren yola tertemiz asfalt döşerken, Düzce tarafında kalan kısım vatandaşın iddiasına göre yıllardır yapılacak denmesine rağmen hala beklemede. Vatandaşlar bu yolu başka bir şehre mi ait olduğunu sorarken, hangi kurumun sorumluluğunda ise bir an önce yapmasını istediler.  

 

 

Düzce şehir mezarlığı ile Beyköy beldesi arasında kalan yol ile ilgili şikayetlerin sonu gelmiyor. Mezarlığa kadar olan yol belediye tarafından asfaltlanırken, Beyköy sınırından sonra da Beyköy belediyesinin çalışmaları kapsamında yol asfalta kavuştu.

Ancak mezarlık ile Beyköy sınırı arasında Karadeniz mahallesi yolu kafaları karıştırdı.

Yolun giriş ve çıkışından itibaren iki yönde de asfaltlama yapılırken, bu bölgenin yıllardır beklemede olmasına anlam veremeyen vatandaşlar, ? burası başka bir şehre mi ait, öyleyse bilelim oranın belediyesine başvuralım? diyerek tepki gösterdiler.

Karadeniz Mahallesinde  sorunlu yol üzerinde oturan Emre Tayyar, ? burası organize yolu, sürekli ağır taşıtlar geçiyor. Doğalgaz geçti, yapılacak dediler ama böylece bırakıldı, beyaz masaya başvuru yaptık. Sürekli işleyen yol.  3 senedir bekliyoruz. Beyköy kendi sınırında bir sorun oldu mu hemen yapıyor. Belediye çalışıyor ama, bu yol yapılmadı, kime ait bu yol. Tozdan geçilmiyor, bir an önce yapılsın diye bekliyoruz. ? şeklinde yaşadıkları sıkıntıyı anlatırken, kameramızı gören yoldan geçen sürücüler ise, ? yolu çek yolu? diye seslendiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.