Hırvatistan 2 - İngiltere 1

Hırvatistan 2 - İngiltere 1

Hırvatistan - İngiltere... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile İngiltere karşı karşıya geldi. İşte Hırvatistan - İngiltere karşılaşmasının geniş özeti ve detayları...

Hırvatistan - İngiltere karşılaşması... 2018 FIFA Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında Hırvatistan ile İngiltere karşı karşıya geldi.

 
 

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelede İngiltere henüz maçında başında 5. dakikada Kieran Trippier'in attığı golle 1-0 öne geçerken, Hırvatistan bu gole 68. dakikada Ivan Perisic ile cevap verdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadelede uzatmalara gitti.

UZATMALARDA GÜLEN HIRVATİSTAN

Uzatma dakikalarının ilk devresi golsüz geçilirken, ikinci devrede Hırvatistan öne geçti. Dakikalar 109'u gösterdiğinde sahneye çıkan Mandzukic takımını karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Hırvatistan İngiltere'yi 2-1'lik skorla mağlup ederek Dünya Kupası'nda adını finale yazdırdı.

RAKİP FRANSA

Hırvatistan'ın Dünya Kupası Finali'nde rakibi Fransa oldu. Hırvatlar, Belçika'yı eleyerek finale kalan Fransa ile pazar günü karşı karşıya gelecek.

Öte yandan İngiltere ise 3.'lük maçında Belçika ile karşı karşıya gelecek.

İNGİLTERE YİNE FİNALE KALAMADI

Tarihinde sadece kendi evinde 1966 yılında düzenlenen turnuvada finale kalan ve kupayı müzesine götüren İngiltere, Rusya 2018'de ise finale çıkma şansını uzatma dakikalarında kaybetti.

HIRVATİSTAN TARİH YAZDI

Finale kalan Hırvatistan gösterdiği performansla tarih yazdı. Hırvatlar tarihlerinde ilk kez Dünya Kupası'nda finale yükseldiler. Hırvatlar, daha önce 1998 yılında Dünya Kupası'nda 3. olmuşlardı.

HIRVATİSTAN - İNGİLTERE KARŞILAŞMASININ GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.